0

The wedding of Solange Knowles and Alan FergusonNewlyweds Solange en Alan kunnen terugkijken op een prachtige bruiloft. Niet alleen het mardi grass thema was te gek, maar ook de manier waarop de bruid en bruidegom gekleed waren en natuurlijk alle gasten en familieleden. Op deze mooie dag werd er heel veel gedanst en de bruiloft zal voor altijd in hun geheugen gegrift zijn.

Helaas had Solange last van een heftige allergische reactie door visgerechten en zat haar gezicht in de avond vol met netelroos. Eerst wilde ze het nog ontkennen, maar moeder Tina Knowles deed er een boekje over open, om alle geruchten te sussen. Het schijnt dus zo te zijn dat grote zus Beyoncé het bruidje kwam redden met het medicijn Benadryl. Daarna ging het veel beter met Solange en kon ze weer verder dansen met haar zoon Julez. Nu de rust geklaard is en Solange geen last meer heeft van haar allergie, kunnen zij en Alan lekker genieten van hun welverdiende honeymoon. De zangeres staat bekend om haar eigen fashion style en werd ook dit keer weer gespot in een te gekke outfit op het vliegveld van Miami.

Ze droeg een perzik kleurige jumpsuit met een oranje riem en ze had daaronder beige open hakken aan. Op haar neus droeg ze natuurlijk funky sunnies van Karen Walker en op haar lippen een zacht roze kleur. Aan haar zijde liep haar man met een casual look en een t-shirt met de tekst: “Getting lost in the beauty of it all.”  Toepasselijk, want dat is precies hoe Alan zich zou moeten voelen op dat moment. Het stel ziet er op de foto’s erg relaxed uit en zij kunnen natuurlijk niet wachten om op de honeymoon bestemming aan te komen.

Bekijk de foto’s hier en het interview van moeder Tina Knowles hieronder!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties