0

REVEAL Simon Cowell wil Kate Moss voor XFactorSimon Cowell, die ene man die jurylid is voor verschillende talentenshows in Engeland en de VS, wou eerst al dat zowel Rihanna als Chris Brown plaats zouden nemen achter de jurytafel bij X-Factor. Maar nu heeft de beste man zijn zinnen op iemand anders gezet.

En dat is niet zo maar iemand. Simon zou Kate Moss willen strikken voor een job als style advisor bij de show. De reden? Een insider onthult: “Hij weet hoe belangrijk styling is van de deelnemers en een supermodel en wereldberoemde naam aan boord zal het niveau omhoog krikken. Kate zou de deelnemers advies en ideeen kunnen geven over hoe ze eruit willen zien én hoe ze eruit kunnen zien als zichzelf.”

Misschien is het tijd dat Simon Cowell even een reality check gaat doen. Ten eerste kost Kate flink wat duiten, ze verdiend nog steeds bakken geld in de modewereld, én doet het topmodel niet aan social media omdat ze zich afvraagt waarom mensen haar interessant zouden vinden. Dus laat staan een tv-show…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties