0

150Warenhuizen zijn voor ons fashionista’s dé plek om goed te kunnen slagen. In dit shopwalhalla vindt je alles wat je nodig hebt om er helemaal fashionable bij te lopen. Van kleding, schoenen, accessoires tot make-up; je hebt het hier allemaal.

Als je echt goed wil slagen, is het warenhuis Selfridges volgens de Intercontinental Group of Department Stores dé shop waar je moet zijn. Het warenhuis is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Warenhuis ter wereld’. Selfridges versloeg warenhuizen als Macy’s, John Lewis en Harrods. Geen enkel ander warenhuis won de prijs zo vaak als Selfridges.

We hebben geweldige jaren achter de rug, sinds de eerste prijs“, zegt Anne Pitcher, directeur van het warenhuis. “We raken hierdoor nog gemotiveerder om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en consumenten een unieke en bijzondere winkelervaring te bieden.”

Selfridges verkoopt zowel kleding van bekende ontwerpers als wat meer betaalbare kleding. Daarnaast hebben ze een enorme foodhall, een grote jeansafdeling en een grote parfumafdeling. De genomineerde warenhuizen moesten onder meer inzicht geven in hun boekhouding. Ook werden de klantenservice en de ervaring van klanten beoordeeld.

  • selfridges 500

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties