0

Breathless Punta Cana Resort & Spa Grand Opening with Kourtney Kardashian and Scott Disick.Het lijkt erop dat de Kardashians nogal goed luisteren naar het advies van hun hubbies. Zo heeft niet alleen Kanye een aardige vinger in de pap als het gaat om de kledingkeuze van Kim Kardashian, ook Kourtney krijgt tips and tricks van haar vriend Scott Disick.

Wij wisten niet dat hij ook verstand had van beautyproducten, maar blijkbaar denkt hij daar zelf anders over. Scott zou zich namelijk bemoeien met de make-up van Kourtney en haar adviseren om bepaalde looks niet meer te dragen. Sterker nog, hij heeft haar zelfs een keer gedwongen om haar felle lipstick er van af te halen voor een avondje uit.

Kourtney is het helemaal eens met vriendlief en heeft besloten om minder make-up te gaan dragen. Ze zou helemaal klaar zijn met een zwaar opgemaakt gezicht en geföhnde haren en gaat voortaan voor een natural look. Tenminste, dat zegt ze. Wij zijn heel benieuwd hoe lang ze dat volhoudt. Ze blijft tenslotte een Kardashian…

Kourtney luistert goed naar Scott en laat de rode lipstick voortaan achter wegen

Kourtney luistert goed naar Scott en laat de rode lipstick voortaan toch maar achterwege.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties