0

SJPWe zijn allemaal een beetje opgegroeid me Sex and The City en iedereen kon zich wel identificeren met Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha. Zeker voor Sarah Jessica Parker geldt dat zij de rest van haar leven geassocieerd zal worden met SATC. Nu blijkt dat Sarah de rol van Carrie eigenlijk helemaal niet wilde aannemen!

Dit is onthuld door een vriend van haar man Matthew Broderick. De vriend vertelt: “Matthew en ik hebben het uiteraard wel eens over SATC gehad en wat blijkt, Sarah wilde de rol helemaal niet spelen. Ze wilde zich terugtrekken uit de pilot, omdat ze geen series wilde doen.”

“Nadat ze het script gelezen had, was ze helemaal dol op de verhaallijn en besloot ze toch te gaan filmen. Maanden later, ze was de pilot alweer helemaal vergeten, kreeg ze te horen dat de opnames van de film zouden doorgaan. Sarah deed alles om er onder uit te komen. Echt alles.”

“Het ging zelfs zo ver dat Sarah de maker van de serie, HBO, vertelde dat ze drie filmprojecten voor gratis zou doen als zij haar contract zouden laten gaan. Uiteindelijk is het toch gelukt om haar ervan te overtuigen mee te doen aan SATC. We weten allemaal hoe dat is afgelopen… Niet bepaald slecht!

  • SJP

(Beeld: www.pinterest.com/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties