0

REVEAL Rihanna kostuumontwerper begint eigen lijnRihanna heeft door de jaren heen meerdere iconische looks gehad. Zo herinneren we allen nog wel de zwarte avondjurk met hoge split die ze droeg bij haar optreden tijdens de Victoria Secret show. Of haar bejeweled bikini tijdens carnaval in Barbados.

De persoon achter haar opvallende outfits is Adam Selman, die nu twee jaar haar vaste kostuumontwerper is. Adam is verantwoordelijk voor alle looks van Rihanna tijdens optredens en events. Naast het ontwerpen van Rihanna’s outfits, was de getalenteerde man ook als hoofd ontwerper een cruciale factor in het creatieproces van Rihanna’s kledinglijn voor River Island.

Het ontwerpen voor River Island smaakte naar meer en nu heeft Adam aangekondigd dat hij met een eigen kledinglijn gaat komen.
De lijn bevat veel uitdagende items die het beste zijn te omschrijven als uiterst draagbare sexy zwemkleding. Al zit er geen replica van Rihanna’s carnaval bikini tussen. Adam omschrijft zijn lijn zelf als: “Sexy. It’s that fantasy woman but also sporty.”

De spring/summer 2014 collectie wordt op 5 september onthuld.

Adam Selman en Rihanna

Adam Selman (l) en Rihanna tijdens de Victoria’s Secret Show

Rihanna Victoria' sSecret Show

Rihanna’s outfit tijdens de Victoria’s Secret Show in 2012

Rihanna outfit carnaval Barbados

Rihanna bejeweled bikini outfit tijdens carnaval Barbados

adamselman.tumblr.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

 

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties