0

rihanna kledingtips 150Als je om één dame niet heen kan, dan is het Rihanna wel. Met haar muziek staat ze telkens bovenaan de hitlijsten maar ook in de mode is ze niet meer weg te denken. Vaak zit ze front row tijdens modeshows, denk bijvoorbeeld aan Chanel, én ze heeft een eigen kledinglijn met River Island.

Rihanna’s stijl is uniek en niet makkelijk na te doen. Gelukkig geeft de zangeres uit Barbados in de Amerikaanse Vogue de nodige tips. Nummer één? Draag mannenkleding! “Al mijn vrienden waren vroeger jongens. Ik was gek op dingen die jongens deden. Ik vond het heerlijk om makkelijke kleding te dragen.” Ook nu draagt Rihanna graag kleding van de andere sekse. Denk hierbij aan baggy items, Oxford schoenen en brogues.

Mannenkleding nou niet écht jouw ding? Gelukkig heeft Rihanna nog wat tips voor je. “Jassen vind ik echt geweldig. Je kan er alles mee doen en hoe groter, hoe beter. Neem ook vooral risico’s bij outfits. Als je nooit een risico neemt zul je nooit stijlvol ten tonele verschijnen.”

Maar daar blijft het niet bij. “Draag dingen die normaal niet samen kunnen, zoals hakken en joggingbroeken, en zoek vooral inspiratie bij andere culturen. Op dit moment ben ik geobsedeerd door vrouwen in het Midden-Oosten.” De volgende tip is waarschijnlijk niet weggelegd voor alle dames. “Draag geen beha’s, als ik wel een beha draag dan heb ik voor de rest geen top aan.”

Rihanna staat bekend als een ware kapsel kameleon en dat is niet zo gek ook. “Ik heb twee vaste mensen waarmee ik samenwerk. Wanneer ik klaar ben met mijn huidige kapsel, gaan ze meteen aan de slag. Dat is het handige van het hebben van een weave. Je kan ermee doen wat je wil!”

En als je denkt dat Riri enkel met dure items loopt, dan heb je het mis. “Bijna al mijn sieraden zijn van Claire’s of van mijn moeders winkeltje op Barbados genaamd FAB-U-LUS. Don’t be a snob! Shop ook bij de gewone merken in de grote winkelstraten.”

Tot slot; wie mooi wil zijn moet pijn lijden, vooral als het om hakken gaat. “Het gaat niet om de pijn, maar om de manier waarop je eruit wil zien. Zorgen maken om de pijn komt later.”

Bekijk hieronder Rihanna’s verschillende looks in de laatste twee weken (!) van januari…

Rihanna kledingstijl styling tips 1 Rihanna kledingstijl styling tips 2 Rihanna kledingstijl styling tips 3 Rihanna kledingstijl styling tips 4 Rihanna kledingstijl styling tips 5 Rihanna kledingstijl styling tips 6

Bellfield Wool Bomber Jacket bij Asos.com

Bellfield Wool Bomber Jacket bij Asos.com

ASOS MARKY Leather Brogues bij Asos.com

ASOS MARKY Leather Brogues bij Asos.com

River Island Slinky Tassel Body Harness bij Asos.com

River Island Slinky Tassel Body Harness bij Asos.com

B+AB Reversable Faux Fur Jacket bij Asos.com

B+AB Reversable Faux Fur Jacket bij Asos.com

ASOS Bra Top with Stud Embellishment bij Asos.com

ASOS Bra Top with Stud Embellishment bij Asos.com

ASOS HIGHWIRE Heeled Sandals bij Asos.com

ASOS HIGHWIRE Heeled Sandals bij Asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties