0

REVEAL RihannaAlles wat Rihanna aanraakt, verandert in goud. RiRi’s eerste samenwerking met MAC cosmetics was binnen drie uur uitverkocht en daarom is het ook niet zo gek dat Rihanna een handelsmerk probeert te maken van haar eigen achternaam ‘Fenty’.

De zangeres staat op het punt de mode, beauty-, tech- en lingeriewereld te veroveren met haar producten. Afgelopen maand kochten Rihanna en haar team alle rechten met de naam ‘Fenty’. Dit kan natuurlijk ook een move zijn om te voorkomen dat anderen met haar achternaam ervandoor gaan en producten lanceren onder de naam van de zangeres.

Waarschijnlijker is dat Rihanna binnenkort aan de slag gaat met labels als Fenty Face, Fenty Swimwear, Fenty Apparel, Fenty Nails, Fenty Cosmetics en noem het maar op. RiRi’s parfums zijn allemaal stuk voor stuk en hit waardoor de popster ook een mannengeurtje op de markt heeft gebracht en dit was allemaal voordat de ster geëerd werd met een CFDA Fashion Icon Award.

Toch zijn al deze successen voor Rihanna geen garantie; haar kledinglijn voor River Island werd slecht ontvangen en verkocht. Maarja, als Jessica Simpson een succes kan maken van haar lijn met hairextensions, dan hebben wij ook wel vertrouwen in ‘Fenty’.

  • BP_23469661

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties