0

RACHEL ZOEWe kennen allemaal Rachel Zoe als dé stylist van de sterren. De vrouw die je maar beter aan je zijde kunt hebben wanneer er een rode loper feestje of een Oscar uitreiking op je agenda staat. Maar nu blijkt dat niet Rachel Zoe maar een andere styliste de meest invloedrijkste stylist van Hollywood is.

Rachel Zoe beging een paar flaters. Zo zat ze bijvoorbeeld achter de tepeljurk van Anne Hathaway en zoals dat gaat in de modewereld: One day you’re in, next day you’re out. Het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter naam de meest invloedrijke stylisten van Hollywood onder de loep en kwam met het volgende top drie op de proppen.

Op nummer één staat Petra Flannery. De stylist kleedt onder andere sterren als Emma Stone, Gwen Stefani en Amy Adams. Vooral vanwege haar keuze voor avontuurlijk outfits en combinaties deden Petra de eerste plaats verdienen. Op twee vinden we de styliste van Julianne Moore. Leslie Fremar adviseerde de actrice de Chaneljurk waarin Julianne haar Oscar in ontvangst nam. Op drie staan Karla Welch en Kemal Harris. Het modische duo kleedt Felicity Jones en is verantwoordelijk voor de outfits van Claire Underwood.

Opvallend is dat zelfs Hollywoods bekendste styliste Rachel Zoe niet in de top drie voorkomt.

  • Still thinking about these beauties on set with @rachelzoestudio last week #yummy #thehigherthebetter #regram
    Still thinking about these beauties on set with @rachelzoestudio last week #yummy #thehigherthebetter #regram

www.instagram.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties