0

meest stijlvolle celeb kind 150Als je met een gouden lepel in je mond geboren wordt, dan is de kans net wat groter dat je stijlvol ten tonele verschijnt. Je ouders kunnen immers de duurste items voor je kopen en als ze dat niet doen, dan krijg je ze wel cadeau van designers.

Maar wie is nou de meest stijlvolle celeb kind van ze allemaal? Volgens een onderzoek onder jonge moeders gaat deze eervolle titel naar Harper Beckham. Het tweejarige meisje had op jonge leeftijd al een schoenencollectie ter waarde van minstens 1.500 Britse ponden én heeft een moeder die in de modewereld werkt. Op nummer twee en drie staan haar broers Brooklyn en Romeo.

Als je aan stijlvolle celeb kids denkt, dan komt Suri Cruise ook meteen in je hoofd. Het meisje is goed voor een vierde plaats en wordt opgevolgd door de excentrieke Willow Smith, de dochter van Will Smith en Jada Pinkett. Harper’s oudere broer Cruz Beckham sleepte de zesde plaats in de wacht.

Ava, de dochter van de Britse zangeres Myleene Klass, kreeg een zevende plek. Angelina Jolie’s zoon Maddox staat op acht en Beyoncé en Jay-Z’s dochter Blue Ivy is pas terug te vinden op de negende plaats. Shiloh Jolie Pitt mag de top 10 afsluiten.

 • Blue Ivy Carter
  Blue Ivy Carter
 • Ava Klass
  Ava Klass
 • Suri Cruise
  Suri Cruise
 • Willow Smith
  Willow Smith
 • Shiloh Knox en Vivienne Jolie Pitt
  Shiloh met zusje en broertje
 • Harper Beckham
  Harper Beckham

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties