0

FlashPrada is één van die Italiaanse merken waarbij we eindeloos kunnen wegzwijmelen, mooie zwierige items met altijd een ontzettend luxueuze uitstraling. Als wij het geld hadden kochten we de Prada winkels leeg, maar helaas is ons budget niet zo toereikend en dat lijkt slecht nieuws voor het label.

Net als in 2014, rapporteert Prada ook voor het eerste kwartaal van 2015 namelijk verliezen en een lage omzet. Dit is voornamelijk te danken aan slechte verkoopcijfers in China, waar de luxe, peperdure tassen, schoenen en andere accessoires een stuk minder goed lopen dan voorheen. Middels een nieuwe tactiek wilt Prada daar en in de rest van de wereld de verkopen weer omhoog krikken. Net zoals Mulberry hoopt Prada uit het slop te kruipen door een ‘goedkope’ tassenlijn in de verkoop te nemen. Deze tassen zullen waarschijnlijk tussen de €550,- en €1000,- gaan kosten.

In Europa, het Midden Oosten en Amerika gingen de verkoopcijfers van Prada wel al omhoog. Hopelijk is dit een voorbode voor de rest van 2015 en sluit het luxemerk het jaar af in de plus!

  • Flash

(Beeld: www.prada.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties