0

aleksandra 150Ken je het verhaal van Assepoester nog? Anno 2014 zijn er nog steeds van dit soort verhalen die zo uit een sprookjesboek lijken te komen. De Poolse schoonmaakster Aleksandra Naranowicz maakte namelijk wel iets heel bijzonders mee.

De boomlange Aleksandra (1,82 meter) had moeite om een baan te vinden toen ze van thuisland Polen naar Bristol was verhuisd. Om toch wat te verdienen, werd ze schoonmaakster bij een lokaal schoonmaakbedrijf. Eén van haar klanten, een gepensioneerde mediamagnaat, vond dat de blondine niet achter de poetsdoeken thuishoorde maar op de catwalk.

Aleksandra besloot dit advies te volgen en vertrok een paar maanden later naar Londen om daar casting na casting af te gaan. Met succes, want een toonaangevend modellenbureau merkte haar op en boekte haar als model. Tegenwoordig is ze fulltime model en verdient ongeveer 2500 euro per shoot.

”Mensen vertelden me dat ik een mooi gezicht had en een goed model zou zijn. Dat gaf me zelfvertrouwen om naar Londen te vertrekken. Klanten zijn vooral gek op mijn gezicht en haar. Ik hou echt van mijn werk en hoop dat er nog meer deuren zullen opengaan”, vertelde de voormalig schoonmaakster aan de Daily Mail. 

  • aleksandra 500 1
  • aleksandra 500 2

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties