0

REVEAL Orlando Bloom vertelt over zijn breuk met Miranda KerrHet is nooit leuk als twee mensen uit elkaar gaan, zeker als er een kind betrokken is bij de split. Twee weken terug onthulden model Miranda Kerr en haar man Orlando Bloom dat ze niet langer als een koppel door het leven wilden gaan.

De Lord Of The Rings acteur was te gast bij talkshow host Katie Couric en vertelde daar over zijn breuk met Miranda. “We houden van elkaar, we zijn familie. Miranda en ik zullen in elkaars leven blijven voor altijd. We zullen er altijd voor elkaar zijn en van elkaar houden; voor onze zoon, als ouders en alle andere dingen.”

“Het leven loopt niet altijd zoals je het verwacht of plant, maar Miranda en ik zijn volwassen. Ik ben 36 en zij is 30, we zijn professionals, we houden van elkaar en geven om elkaar. And we most of all love our son…“, onthult Orlando.

Om het onderwerp niet zo zwaar te maken trok Orlando een zielig gezicht naar het publiek, die vervolgens moest lachen. Hopelijk blijven Miranda en Orlando zo lief voor elkaar als dat Orlando ons vertelt, want in celebrity land loopt het wel eens heel anders af een vriendschappelijke breuk…

Orlando Bloom, Miranda Kerr en Flynn

Orlando Bloom, Miranda Kerr en Flynn

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties