0

Orlando-BloomNu Orlando Bloom niet langer een married man is, lijkt de acteur zijn gloednieuwe single bestaan nieuw leven in te willen blazen. En hoe kun je dat nou beter doen dan door een nachtje flink te feesten in hartje New York? Precies! En dat deed Orly natuurlijk niet alleen.

Hoewel hij niet bepaald bekend staat als een party animal, besloot Orlando het er dinsdagnacht even flink van te nemen en de acteur werd dan ook gespot in de hippe club 10AK in New York City. Juicy detail is alleen dat Orly niet alleen gezelschap kreeg van dertig knappe modellen, maar dat ook Leonardo diCaprio van de partij was.

Want ja, waar een feestje is met een overvloed aan knappe dames, is Leo natuurlijk ook. De twee acteurs, die goede vrienden zijn en allebei een voorliefde hebben voor topmodellen, hadden het dan ook maar wat gezellig met elkaar. Dat Leonardo volgens geruchten wel interesse zou hebben in Miranda Kerr – de ex van Orlando – mocht de pret voor de feestbeesten blijkbaar niet drukken.

Geldt in dit geval dan toch bro’s before ho’s of wilde Orly gewoon wat tips and tricks hebben van wingman Leo hoe hij weer een topmodel kan scoren?

Orlando Bloom

Orlando Bloom

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties