0

Kim-Kardashian-weddingJouw trouwdag is die ene dag in je leven waarop jij alles bepaalt, waarop je eruit mag zien als een prinses en waarop eigenlijk gewoon de hele wereld om jou draait. Op deze bijzondere dag willen we er dan ook graag uitzien als een superster en we grijpen naar diegenen die daar het dichts bij komen voor inspiratie: de celebs.

Natuurlijk kan er maar één de winnaar zijn en het blijkt dat we er het allerliefst uit willen zien als Kim Kardashian. Opvallend detail: de foto van Kim die vrouwen meenemen is niet van haar meest recente huwelijk, maar met die van Kris Humphries. Waarom? De ‘expert’, een veelgevraagde visagiste voor bruiloften die er dit jaar al dik 20 op heeft zitten, zegt dat het komt door Kims natuurlijke en tijdloze look.

Everything is very ethereal, lovely and elegant, but with a trendy spring-summer twist”. Dit effect wordt bereikt door “browns and bronzes…with dewy skin and a bubblegum pink or just-kissed lip color“. Voor de bruiden van nu, Kims huwelijk is immers al een tijd geleden, wordt hier vaak een hint van een pastelkleur aan toegevoegd. De meeste bruiden gaan in dit geval voor lila. Zo krijgt de look iets moderns, terwijl hij toch tijdloos blijft. 

Bekijk hieronder Kims make-up tijdens haar eerste bruiloft.

  • Kim-Kardashian-wedding

(Beeld: www.people.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties