0

KATHY GRIFFINZe is nog maar net zeven afleveringen vers bij de Fashion Police aan de slag of Kathy Griffin haalde al uit naar collega Giuliana Rancic. Niet zo collegiaal, maar nu blijkt dat deze twee dames niet langer meer samenwerken.

Kathy Griffin verving Joan Rivers na haar overlijden in de show maar heeft nu al de modische handdoek in de ring gegooid nadat ook lilaharige Kelly Osbourne niet langer aan de show wilde deelnemen. De 54-jarige comedienne staat bekend om haar directe uitspraken en zei in een verklaring het volgende: “After seven episodes of Fashion Police, I discovered that my style does not fit with the creative direction of the show and now it’s time to move on“.

Dit allemaal nadat collega Giuliana Rancic een opmerking maakte tijdens de Oscar uitreiking over het haar van actrice Zendaya Coleman. De controversiële uitspraak schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat, zeker toen bleek dat het een grap was die van te voren was bedacht door de tekstschrijvers van het programma.

Op Instagram deed Kathy de volgende verklaring.

  • Schermafbeelding 2015-03-13 om 08.55.50
  • Schermafbeelding 2015-03-13 om 08.55.18

www.instagram.com/kathygriffin

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties