0

taylor en karlie 150Taylor Swift lijkt duidelijk te genieten van haar vrijgezelle leventje en maakt zoveel mogelijk tijd voor haar vriendinnen. Bleven dinsdag nog Cara Delevingne en Kendall Jenner logeren, woensdag was BFF Karlie Kloss aan de beurt voor een slaapfeestje.

Tijdens het terugkijken van de Victoria’s Secret show met de twee Chanel modellen bij Taylor, was Karlie er niet bij en dat moest worden ingehaald. Het model werd gespot toen zij het appartement van de zangeres verliet in een stunning outfit. Deze bestond uit een leren broek, een overhemd en een grijze trui wat nog aardig koud was voor het weer in New York.

Al voor langere tijd gaan er geruchten rond dat de twee dames meer dan BFF’s zijn, maar ontkennen dit beiden. Toen de vriendinnen laatst een concert bijwoonde, zag een aanwezige ze zelfs zoenen wat de manager van Taylor ‘hilarisch’ noemde. Wel heeft de Shake It Off! zangeres in haar appartement een eigen kamer voor Karlie, wat wel een beetje vergaat voor alleen een vriendschap.

Ben je benieuwd naar de outfit van Karlie Kloss? Klik dan hier om de foto’s te zien! 

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties