0

REVEAL Olivia Palermo geeft ons styling tipsIn The City mocht ze dan wel een katje zijn om niet zonder handschoenen aan te pakken, als we iets bewonderen dan is het Olivia Palermo’s stijl. De it-girl ziet er altijd fantastisch uit. Maar hoe krijgt ze dat nou voor elkaar?

Wij hebben een vijftal styling tips van Olivia herself gevonden. Wat ze draagt op een dag waarop ze niet zo veel aandacht wil besteden aan haar outfit? “Een chiffon dress is altijd chic maar je kunt ook kiezen voor een little with dress in combinatie met een paar platte schoenen”. Heb je een evenement waar je het stralende middelpunt wil zijn? Kies dan voor mooie accessoires. “Daarnaast zijn perfecte schoenen een must. Zelfs als je iets simpels aan hebt, kan een statement heel je outfit naar een ander niveau brengen”, aldus Olivia.

En als je denkt dat de it-girl een label lover is dan heb je het mis. “Ik kies liever voor iets wat mij goed staat, het maakt niet uit wie het maakt. Het maakt ook niet uit hoe duur het item is, als het niet juist staat of als je niet blij wordt als je het aan hebt dan zul je het ook niet vaak dragen. Volgens Olivia kun je het beste investeren in een mooi gemaakte tas. “Deze zijn tijdloos en geven elke outfit een upgrade.”

Olivia is vaak front row terug te vinden bij modeshows en onthult daarom ook haar geheim om daar altijd fantastisch eruit te zien. “Ik focus mij altijd op laagjes. Als je de hele dag niet thuis bent, moet jij je voorbereiden op alles. Daarnaast is een goed ingepakte tas belangrijk. Ik heb bijvoorbeeld altijd wat dubbelzijdig plakband en veiligheidsspelden bij me om een fashion fail te voorkomen. Ook heb ik altijd mijn iPhone oplader, pleisters en ballerina’s bij me.

Olivia Palermo 2 Olivia Palermo 3 Olivia Palermo

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties