0

REVEAL Olcay Gulsen over eigen hotel en haar nieuwe liefdeModehuizen denken altijd veel verder dan kleding en dan hebben we het niet alleen over accessoires en beautyproducten. Ook lifestyle artikelen zoals kaarsen, kussens en zelfs complete hotels zijn regelmatig aan de orde. Denk maar aan de hotels die bij Armani en Versace horen.

En Olcay Gulsen zou Olcay Gulsen niet zijn met haar ondernemerschap als ze geen voorbeeld neemt aan deze modehuizen en ook een eigen hotelketen wil beginnen. Madame SuperTrash onthult aan RTL Boulevard: “Als je lifestyle zegt dan denk ik niet alleen aan kleding, maar dan denk ik ook aan reizen, parfum en aan onderdak. Ieder mooi modehuis heeft een dak boven het hoofd en dan denk ik aan een hotel.”

Natuurlijk gaat het niet zo maar een hotel worden. “Het hotel moet exclusief voor memberships zijn, zodat de gasten een soort familie van elkaar zijn. Ik zie mijn gasten als een mengeling van toeristen en Amsterdammers. Het eerste hotel staat dan in Amsterdam. Het is een groot monumentaal pand met vijftig tot zestig kamers. Ik weet dat het heel brutaal is, maar als je het zelf graag wil dan komt het ook.”

Tijdens het interview met RTL Boulevard onthult ze ook dat ze dolblij is met haar nieuwe liefde Frans: “Ik denk wel dat Frans de man is die mij weer heeft laten houden van de liefde…” Wat ze nog meer zei? Klik op de foto hieronder om het complete interview te zien!

Klik op deze foto om precies te horen wat Olcay zei tegen RTL Boulevard!

Klik op deze foto om precies te horen wat Olcay zei tegen RTL Boulevard!

Olcay Gulsen laatst tijdens Amsterdam Fashion Week na haar ST Girls show.

Olcay Gulsen laatst tijdens Amsterdam Fashion Week na haar ST Girls show.

www.supertrash.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties