0

REVEAL Olcay Gulsen maakt haar acteerdebuutDat Olcay Gulsen een getalenteerde dame is, is allang duidelijk. Ze is een zakenvrouw in hart en nieren en heeft het merk SuperTrash naar ongekende hoogten weten te brengen. Daarnaast heeft ze een kledinglijn onder haar eigen naam en verschijnt ze regelmatig op televisie.

Nu zal ze dit jaar ook op het witte doek verschijnen. Olcay speelt een kleine rol in de speelfilm Soof, die vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. Het is de eerste keer dat Olcay in een film speelt.

“Ik hou nu eenmaal van een uitdaging!”, vertelt de 32-jarige Olcay. “Toen ik gevraagd werd voor deze filmrol was ik meteen enthousiast. Het is een erg leuke en spannende ervaring.”

Olcay zal vooral te zien zijn naast het karakter Jim, die gespeeld wordt door danser en jurylid Dan Karaty. Ook acteurs als Lies Visschedijk, Fedja van Huêt en Chantal Janzen hebben een rol in de film. “Ook al heb ik een kleine rol, het is een eer om naast zulke grote namen te mogen staan”, zegt Olcay.

olcay gulsen filmdebuut

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties