0

REVEAL Olcay Gulsen keurt fashionista'sZakenvrouw en modemeisje Olcay Gulsen is binnenkort te zien als gast-jurylid in het Engelse tv-programma ‘Ultimate Shopper’. De SuperTrash-eigenaresse zal haar strenge blik over de outfits van wannabe fashionista’s laten glijden.

Eerder was de  al te zien als jurylid in de modellenshow ‘The Face’ nu gaat ze outfits beoordelen in het modeprogramma van zender TLC. Olcay vertelt dat ze zo eerlijk mogelijk probeerde te zijn in haar commentaar. “Ik ben altijd fair, maar het is niet de bedoeling dat iemand in huilen uitbarst door het commentaar dat ik geef. Al kunnen sommige kandidaten zo heftig reageren.”

De zakenvrouw doelt op een kandidate die volgens haar de modeplan volledig mis sloeg. Toen zij in een strak jurkje voor de jury verscheen, nam Olcay geen blad voor haar mond. “Dat meisje vond zichzelf erg Kim Kardashian, maar met zo’n grote borsten en reet moet je geen strak jurkje aan trekken. Dan ben je net een stripper.” De feedback werd niet in dank afgenomen. Olcay: “Ze zei, ‘Jij ziet er anders ook uit als een vod!”

De eerste aflevering van Ultimate Shopper met Olcay is op woensdag 2 oktober om 21.00 uur te zien op TLC.

Olcay Gulsen ultimate shopperOlcay Gulsen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties