0

71e244da-3066-471c-90fd-f4efd292bb6eFifty Shades draait nog altijd in een handje vol bioscopen, toch zullen alle superfans hem al lang gezien hebben want op het internet zijn zij alleen nog maar bezig met wanneer de volgende Fifty Shades uit zal komen.

Vorige week werd bekendgemaakt dat het tweede deel uit de trilogie, Fifty Shades Darker, niet door dezelfde scriptschrijver zal worden geschreven. De auteur van de boeken vond haar man een geschiktere keuze. Het schijnt dat hij ook al aan het script van de eerste film heeft meegeschreven, maar hij heeft hier geen credits voor gekregen.

Helaas voor alle Fifty Shades fans komt de tweede film pas op 10 februari 2017 in de bioscopen. Het derde deel van de trilogie is nóg een jaar later gepland en zal waarschijnlijk pas op 9 februari 2018 in de bioscopen komen, wél weer rond Valentijnsdag dus. In de tussentijd is het nog niet 100% zeker dat Jamie Dornan en Dakota Johnson in de films terugkeren. Zij zijn nog in overleg met de producers. De eerste film was echter zo een succes dat de acteurs het tweede en het derde deel waarschijnlijk niet laten lopen!

  • 71e244da-3066-471c-90fd-f4efd292bb6e

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties