0

Nikkie PlessenOndernemer en designer Nikkie Plessen is druk bezig met het uitbruiden van haar imperium. Zowel haar winkels als verkooppunten (o.a. de Bijenkorf) schieten als paddenstoelen uit de grond en ook op sociale media groeit haar bereik en invloed gestaag verder. Zo is Nikkie vanaf nu ook thuis in de wereld van personeelskleding.

En niet het minste personeel zien we binnenkort lopen in ontwerpen van Nikkie. Het gaat namelijk om het personeel van Michelinsterren-restaurant De Librije in Zwolle. “Chef-kok Jonnie Boer en zijn vrouw Thérèse van De Librije hebben mij benaderd om jurkjes voor hun  vrouwelijk personeel te ontwerpen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. We hebben er maanden aan gewerkt, het personeel van het restaurant is vanaf nu in de kleding te zien”, aldus Nikkie.

“ik heb zwarte jurkjes ontworpen met een sexy detail aan de voorkant, wat echt past bij het interieur en de sfeer van het restaurant.” Voor Nikkie is het niet helemaal de eerste keer dat ze bedrijfskleding ontwerpt. Ook het personeel van restaurant The Jane, het restaurant van de Nederlandse topkok Sergio Herman, is te zien in kleding van Nikkie.

(Beeld: www.instagram.com/nikkieplessen/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties