0

REVEAL Nieuwe clips van twerkende Miley en Rihanna vol met ChanelZe zijn zonder twijfel de twee zangeressen waar de laatste tijd het meest over gesproken wordt; alleen niet altijd even positief. Rihanna en Miley Cyrus staan niet bepaald bekend om hun classy uitstraling en de rebelse twerking girls zijn ook niet vies van een beetje naakt.

Nu lijken de twee inspiratie gevonden te hebben in, jawel, elkaar! Toeval of niet, de nieuwe clips van de zangeressen lijken in sommige opzichten verdacht veel op elkaar. En dan hebben we het niet alleen over de sexy moves. Beide dames laten in de clips namelijk duidelijk hun liefde voor Chanel zien. Miley doet het subtiel met een armband en tasje van het modehuis, terwijl Rihanna all the way gaat geheel gehuld in Chanel tot enorme oorbellen aan toe.

Proberen de zangeressen op deze manier hun twerking moves en sexy outfits wat stijl bij te brengen? Misschien had Rihanna dan beter niet in een strippaal kunnen gaan hangen en moet Miley haar tong eens binnenhouden. Wij zijn benieuwd wat modekoning Karl Lagerfeld van zijn nieuwe Chanel girls vindt.

Benieuwd naar de clips van Miley Cyrus en Rihanna? Bekijk ze hieronder!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties