0

Topmodellen lijken een fantastisch leven te leiden. Ze zijn bloedmooi, worden door iedereen aanbeden, komen op 's werelds mooiste plekken, dragen de meest chique kleding en mogen naar exclusieve feestjes. Dat is althans wat de buitenwereld te zien krijgt, maar achter de schermen gaat daar heel wat aan vooraf.

Om een uniek kijkje te bieden in het leven van echte modellen is er nu het online platform TheModelHouse.tv. Met real-life verhalen, vlogs en blogs kun je via dit platform zien hoe het leven van een topmodel er nou echt aan toe gaat. Discipline, doorzettingsvermogen, fysieke kracht en het verdragen van afwijzing, het komt allemaal aan bod. Negen Nederlandse modellen, waaronder Yfke Sturm, Tamara Weijenberg, Nicky Opheij en de winnares van HNTM 2015 nemen je mee in hun wereld van de fashion industry.

Themodelhouse.tv is een initiatief van Freek Koster, eigenaar van Touche Models en Future Faces en Marianne van der Gaag, modellencoach, en zelf 25 jaar werkzaam in de mode industrie. “Er is een bepaald beeld over de modellenwereld, de realiteit is vaak anders. De modellenwereld is niet voor iedereen weggelegd. Wat wél voor iedereen is weggelegd is om het allerbeste uit jezelf te halen. Themodelhouse.tv is daar een middel voor”, aldus Freek Koster en Marianne van der Gaag. Ga jij kijken?

www.themodelhouse.tv

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties