0

Victoria's Secret Fashion Show.Er waaide al een frisse wind door de modellenwereld. Te magere meisjes werden van catwalks geweerd en plus-size (wat natuurlijk eigenlijk niet écht plus-size is) mocht gezien worden. Toch zien we nog steeds voornamelijk veel mooie gezichtjes met een veel te dun lichaam.

In Groot-Brittannië is er een nieuwe bureau opgericht met de naam ‘The Anti-Agency’. De naam doet ons al in de juiste richting denken. Het is namelijk een agentschap gaat het namelijk niet om het uiterlijk van de modellen, maar om het innerlijk.

Zo wordt er geen gebruik gemaakt van portfolio’s, maar gaat het enkel om het voorkomen en de uitstraling van het model. Ook wordt er niet gekeken naar maten; meisjes met een grote boezem of gevormde heupen zijn ook meer dan welkom. Natuurlijk zijn er nog steeds mooie en bijzondere gezichten te vinden bij het bureau, maar deze zijn dus niet alleen maar daarom gekozen.

The Anti-Agency heeft al een paar honderd klanten, maar er wordt natuurlijk constant gezocht naar meer bedrijven die met mooie én leuke modellen willen werken.

Goed idee, toch?

Victoria's Secret Fashion Show.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties