0

REVEAL Nieuw lingeriemerk maakt mastectomie beha in plaats van VSVictoria’s Secret staat bekend om de sexy en mooie setjes die ze produceren. Ook vrouwen die borstamputatie hebben moeten ondergaan, wilden graag van de lingerie kunnen genieten, waarna de Amerikaanse Allana Maiden besloot een petitie te starten. Het merk leek geïnteresseerd en deden er onderzoek naar, maar met negatief resultaat.

Veel vrouwen waren teleurgesteld dat het lingeriemerk ervoor koos om de eventuele plannen voor dergelijke beha’s te laten varen. Ook de New-Yorkse Sharon T. Mclaughlin-Weber; een plastische chirurg die zelf ook borstamputatie heeft moeten ondergaan. Zij heeft een eigen mastectomie lingerielijn genaamd Courage Couture opgezet, waarmee ze wil dat vrouwen zich in de beha’s weer mooi en aantrekkelijk voelen.

Sharon snapt niet waarom Victoria’s Secret geen mastectomie lijn wilde produceren. Volgens haar heeft het merk alles in handen om het te kunnen; het is meer een kwestie van willen. Wel schonk Victoria’s Secret hoge bedragen aan verschillende instanties op het gebied maar dat haalde de teleurstelling niet weg.

De (nu nog) kleine collectie van Courage Couture is te koop in Sharon’s webshop. Het bestaat uit twee stijlen, waar ze binnenkort nog een derde aan toe wil voegen. Ook badkleding wil ze in haar assortiment opnemen.

Bekijk hieronder een deel van de collectie van Courage Couture.

mastectomie zwart setje courage couture

zwarte beha courage couture mastectomie

bikini courage couture mastectomie

 

www.couragecouture.com

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties