0

REVEAL Niemand wil de tiara van Victoria Beckham hebbenHet leek toch de droom van elke vrouw; de tiara van Victoria Beckham in je bezit hebben, die het stijlicoon herself droeg tijdens haar bruiloft met David Beckham in 1999. De veiling van de gouden kroon bracht dan ook hoge verwachtingen met zich mee, maar die bleken helaas niet helemaal waar gemaakt te kunnen worden.

Auw, pijnlijk! Hoewel het sieraad naar verwachting zo’n 30.000 euro zou moeten opbrengen, liepen de biedingen niet verder op dan ‘slechts’ 16.700 euro. De tiara ging dan ook uiteindelijk niet met een gelukkige fashionista mee naar huis, omdat ‘hij niet verkocht werd.

“De mensen die hier aanwezig waren en degenen die konden bieden via de telefoon of internet hebben een gouden kans gemist”, aldus Matthew Girling van veilinghuis Bonham. Tja, letterlijk een gouden kans.

Wat er nu met de statement kroon gaat gebeuren weten we niet, maar we houden onze oren en ogen open. Je weet maar nooit wanneer het juweeltje in de uitverkoop komt…

De kroon is voorlopig nog op niemands hoofd te bewonderen.

De kroon is voorlopig nog op niemands hoofd te bewonderen.

Victoria Beckham(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties