0

Nicolette van DamNicolette van Dam is bijna bij iedereen in Nederland wel bekend. Is het niet van haar presentatie-klussen voor RTL, dan is het wel via social media. Toch zal ze binnenkort ook buiten de Nederlandse landsgrenzen meer bekend worden, want ze heeft namelijk een internationaal modellencontract getekend.

Nicolette maakte afgelopenweekend bekend dat ze vanaf komend jaar te zien zal zijn als model voor de nieuwe womenswear collectie van McGregor. “Ik ken McGregor al jaren en had altijd een beeld van een traditioneel merk, maar ik was echt verrast toen ik het merk en de nieuwe collectie beter leerde kennen. Het past goed bij me omdat heel actueel en super vrouwelijk is. McGregor gebruikt stoffen van hoge kwaliteit, hun stijl en de verschillende items zijn verrassend goed te combineren”, aldus Nicolette.

Ook voor McGregor was de keus om Nicolette als model te vragen al snel duidelijk. “Nicolette is vrouwelijk, stijlvol en sympathiek. Dankzij haar positieve en open persoonlijkheid past ze perfect bij ons merk”, legt Merlijn Lammersen uit, Marketing Director van McGregor.

De McGregor-collecties zijn verkrijgbaar bij de circa 100 eigen winkels en 1.200 geselecteerde verkooppunten van McGregor in Europa en het Midden-Oosten. Ook is de collectie wereldwijd verkrijgbaar via mcgregor-fashion.com.

Bekijk hieronder de video.

(Beeld: www.instagram.com/nicolettevandam1/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties