0

nicolas 150Grote ontwerpers werken vaak niet voor slechts één merk en hebben soms zelfs hun geheel eigen label. Zo is Karl Lagerfeld de creatief directeur van Chanel, maar heeft hij ook zijn eigen merk Karl Lagerfeld. En dat laatste wil Nicolas Ghesquière ook graag voor elkaar krijgen.

Sinds dit jaar is Nicolas Ghesquière de opvolger van Marc Jacobs bij Louis Vuitton en is zeer geliefd bij het Franse modehuis. Zo heeft hij in de korte periode sinds zijn aanstelling een ware hit gecreëerd met zijn nieuwe ‘Petite Malle’ tas, de minivariant van de Louis Vuitton koffer. Toch zou hij graag zijn eigen modelabel willen gaan opzetten.

“Ik zal liegen als ik zeg dat ik dit niet zou willen doen”, zegt Ghesquière over het opzetten van zijn eigen modehuis. “Ik zal het graag willen, maar alles op zijn tijd. Op dit moment ben ik toegewijd aan Louis Vuitton, maar ik vergeet mijn wensen en verlangens niet”. Als het dan zover is, dan zal hij het groots doen en zal hij niet meer gaan werken voor een ander merk. Louis Vuitton zal als de tijd rijp is opzoek moeten gaan naar een nieuwe designer, maar voorlopig kunnen we nog genieten van de prachtige ready-to-wear collecties die Nicolas ontwerpt voor het Franse modehuis.

  • nicolas

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties