0

whitney port huis venice la 150Het gaat goed met Whitney Port. Ze komt niet meer elke dag met haar gezicht op televisie maar is druk bezig met haar eigen kledinglijn en heeft de liefde van haar leven gevonden. De realityster en fashionista stapt binnenkort zelfs in het huwelijksbootje met verloofde Tim Rosenman.

Nou zijn we altijd wel nieuwsgierig hoe de sterren wonen maar als we het van één dame willen weten, dan is het Whitney Port wel. Ze woont samen met haar Tim in een appartement van vier verdiepingen in Venice (LA). Het huis is heerlijk licht en bestaat onder andere uit een ‘loungeroom’ waar ze lekker films kijken, een open keuken met eetruimte, een woonkamer en een slaapkamer.

Misschien herinner je nog wel uit The Hills en The City dat Whitney’s stijl eerst vrij girly was, maar dat heeft nu plaatsgemaakt voor een omgeving wat ze zelf ‘Polished Bohemia’ noemt. Stoffen, prints en texturen spelen een grote rol in de decoratie van het huis. “It’s the first time I’m living with a boy, so the new space is suited to a more masculine look.

Bekijk de foto’s die DomaineHome.com schoot van het prachtige huis van Whitney Port hieronder!

1-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home 2-sitting-area-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home 3-desk-space-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home 4-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home 5-bedroom-pillows-blankets-inspiring-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home 6-bedroom-blankets-inspiring-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home 7-bedroom-closet-inspiration-wallpaper-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home 8-dining-room-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home 9-dining-room-cutlery-dishes-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home 10-dining-room-cutlery-dishes-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home 11-dining-room-mantel-inspiring-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home 12-kitchen-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home 13-whitney-port-home-tour-venice-domaine-home

www.domainehome.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties