0

naomi 150Victoria Beckham en Kim Kardashian veilen vaak genoeg hun kleding om de opbrengst te schenken aan het goede doel. Voor Naomi Campbell is dit net iets te gewoontjes en daarom begint het supermodel gewoon een eigen winkel om geld in te zamelen voor haar campagne.

Met de campagne

Fashion for Relief wil Naomi Campbell aandacht vragen voor de vreselijke ziekte ebola. Natuurlijk had jij zij ook een aantal items uit haar kast kunnen uitzoeken om door een ander te laten veilen, maar het model pakt het iets anders aan. Zij zal vanaf 28 november een pop-up store openen in winkelcentrum Westfield in Londen. Die opening organiseert Naomi samen met Vogue.

In de pop-up store zal er kleding te verkrijgen zijn van Miss Campbell herself en haar vrienden, maar ook exclusieve designercollecties. Door fashion met voorlichting over ebola te combineren hoopt Naomi dat mensen zich bewust worden van de ernst van de ziekte. Het jaren’90 model vindt het geweldig dat zij haar winkel tijdelijk mag hebben in Westfield en hoopt dat ze veel mensen bereikt met deze unieke kans.

  • naomi

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties