0

REVEAL Naomi Campbell wil carriere van protege verwoesten vanwegeNaomi Campbell heeft de reputatie dat ze een een katje is om niet zonder handschoenen aan te pakken. Het leek er even op dat de Russische miljonair Vladimir Doronin het topmodel getemd had, maar begin dit jaar gingen ze uit elkaar.

Nu wil Naomi de carrière van haar protegé uit het programma The Face om zeep helpen. Waarom? De Chinese Luo Zilin heeft na de breuk van Naomi en haar lover aangepapt met Vladimir en dat neemt Naomi haar natuurlijk niet in dank af.

Naomi heeft er niet alleen voor gezorgd dat haar voormalige protegé gedumpt is door New York Management Company, daarnaast wil ze ervoor zorgen dat Luo ontslagen wordt door haar modellenbureau in China. Het lijkt erop dat het haar nog gaat lukken ook. Een bron onthult: “Luo was fired by her management firm, and her Chinese agent has been asked to drop her. Naomi is trying to wreck her career. She has a lot of power in the modeling world.”

Daarnaast schijnt Naomi ervoor gezorgd te hebben dat Luo en Vladimir betrapt werden op Ibiza toen ze van een romantische vakantie genoten. Alleen Naomi weet waar Vlad’s vila is en zou de paparazzi getipt hebben. 3 – 0 voor Naomi!

Bekijk hieronder de foto’s van Luo en Vladimir’s romantische get-a-way.

vladimir doronin luo zilin 1

vladimir doronin luo zilin 2

vladimir doronin luo zilin 3

vladimir doronin luo zilin 4

vladimir doronin luo zilin 5

vladimir doronin luo zilin 6

 

Luo Zilin

Luo Zilin

Naomi Campbell en Vladimir Doronin in gelukkigere tijden.

Naomi Campbell en Vladimir Doronin in gelukkigere tijden.

Naomi Campbell

Naomi Campbell

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties