0

UN Women For Peace's Annual March in 2014 Awards LuncheonEen heleboel meisjes proberen om model te worden. Het is voor hen dus een uitgelezen kans om mee te doen aan een modellenprogramma op de televisie. The Face, Next Top Model en Project Catwalk zijn ideale platforms om in een mum van tijd een supermodel te worden.

Toch zitten er ook nadelen aan de televisieprogramma’s. Iedereen kan namelijk alles voor je zien en dat is niet altijd in je voordeel. En dan hebben we het in dit geval niet alleen over de modellen in spé!

Naomi Campbell, jurylid van The Face, heeft namelijk ook zo’n niet erg voordelig momentje begaan op de beeldbuis. Ze ging compleet uit haar dak toen haar modellen bij een opname voor juwelenmerk Alex and Ani niet zo best presteerden.

De arme meisjes kwamen niet zo best uit hun woorden en wisten niet wat ze overkwam toen mentor Naomi op de achtergrond begon te schreeuwen en stampen en haar haren uit haar hoofd begon te trekken. Gelukkig kan ze het fragment terugzien en hopelijk biedt ze de volgende aflevering haar excuses aan.

  • UN Women For Peace's Annual March in 2014 Awards Luncheon

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties