0

The wedding of Solange Knowles and Alan FergusonHet leven van de celebs bestaat uit hard werken, maar er wordt minstens net zo hard genoten! Na de gezamenlijke On The Run tour van Beyoncé en Jay Z door de VS en in Parijs én de nodige roddel en achterklap in 2014, is het beroemde en invloedrijke duo toe aan héél wat vakanties en dat is precies wat ze nemen.

Na de tour werden ze een lange tijd in Frankrijk gespot om vervolgens af te reizen naar New Orleans voor de bruiloft van (schoon)zusje Solange en daarna door te gaan naar New York voor de premiere van de film Annie, waar Jay Z aan meegewerkt heeft. Vervolgens genoten de lovebirds samen van een romantische vakantie in IJsland om de verjaardag van Jay te vieren.

Na al die winterse pret had het koppel duidelijk zin in wat warmer weer en ze pakten, dit keer wél samen met Blue, het vliegtuig om af te reizen naar Thailand! Beyoncé en Jay Z werden gespot in Phuket waar Beyoncé op een baby olifantje zat, terwijl haar gezicht geschminkt was, om daarna met haar lover naar het strand te lopen. Blue nam ondertussen en duik in een zwembad.

Bekijk de foto’s van Beyoncé, Jay Z en Blue in Thailand hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties