0

hansubbinkofficial 150De Nederlandse modewereld leek eventjes in rep en roer te zijn toen ontwerper Hans Ubbink bekend maakte dat hij dit jaar wilt gaan stoppen met zijn gelijknamige label. De aanhoudende recessie heeft er helaas voor gezorgd dat Ubbink de stekker eruit wil halen, om faillissement voorkomen.

Gelukkig hebben we nu heel goed nieuws voor fans van de Nederlandse ontwerper. Ubbink gaat namelijk zijn ontwerpskills inzetten om mooie kledingstukken te creëren voor een nieuw label genaamd Aduu Mal. Dit label is actief op het gebied van duurzame mode en produceert leren producten uit Mongolië. Het is niet de eerste keer dat de ontwerper de duurzame modewereld wilt veroveren, want hij lanceerde vorig jaar nog een duurzame ondergoedlijn, dat verkocht wordt bij biologische winkel Ekoplaza.

De ontwerper gaat aan de slag met duurzame looien van schapen-, koeien- en paardenhuiden. Voor alle dierenliefhebbers onder ons: de dieren zijn al geslacht en met de huiden wordt niets gedaan. Ubbink vindt dit hartstikke zonde en maakt hier graag mooie kledingstukken en accessoires van.

Wij zijn erg benieuwd naar al het moois dat de ontwerper gaat maken.

  • hansubbinkofficial 500

www.store.hansubbink.com/

(Beeld: www.instagram.com/hansubbinkofficial)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties