0

MOAMWat staat het nog vers in ons geheugen, de super leuke MOAM x HEMA collectie die binnen no time was uitverkocht. Zoals je eerder al kon lezen, waren ook wij op de redactie van I Love Fashion News helemaal fan van deze exclusieve items. En wat een mazzel hebben we, want nu blijkt er opnieuw een collectie te zijn ontworpen!

Speciaal voor de feestdagen heeft de Nederlandse ontwerpersgroep MOAM (Mode Amsterdam) een collectie ontworpen voor Hema. De 14-delige feestcollectie voor vrouwen bestaat onder meer uit verschillende (glitter-)jurken, truien en een driedelig pak. Ontwerpers Aniek Zinken, Christa van der Meer en Joanne de Hoop hebben de collectie gemaakt.

Zij zijn de afgelopen maanden wekelijks begeleid door coaches Frans Ankoné (Vogue), Peter Leferink (hoofd design AMFI) en Mariette Hoitink (HTNK en Jeans School). “De samenwerking met Hema is uniek, supertof dat we dit jaar weer een collectie mogen maken. Uiteraard zit er ook een opvolger bij voor het rookworstenshirt”, aldus initiatiefnemer Martijn Nekoui.

De collectie ligt vanaf 8 december in de winkel.

  • MOAM 500

(Beeld: www.moamcollective.com/welcome/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties