0

Stacy Martin Miu MiuEen beetje merk heeft tegenwoordig naast een mooie kledinglijn ook parfums in hun collectie. In het geval van Miu Miu was dat echter nog niet zo. Om niet hopeloos achterop te raken bij de concurrentie heeft Miu Miu dus tóch besloten zich ook op het gebied van parfum te wagen.

En ze laten er geen gras over groeien, ze zijn pas net met dit nieuws naar buiten gekomen en in september is het parfum al te koop! De Frans-Britse actrice Stacy Martin is het gezicht van het parfum, je kan haar onder andere kennen uit de veel besproken film Nymphomaniac én uit eerdere Miu Miu campagnes. Dit weekend zal ze ook verschijnen op de rode loper van Cannes, om de fantasy film Tale of Tales te promoten. De fotograaf van de campagnebeelden is ook al bekend, die eer ging naar topfotograaf Steven Meisel.

Stacy is duidelijk blij met deze samenwerking: “What I like about Miu Miu is the relationship the brand has with cinema and art. They commission short films made by women, support artists and always find new ways to mix fashion with other spheres, making clothes part of the story“. Aangezien zij actrice én model is, snappen we dat statement natuurlijk helemaal!

  • Stacy MArtin Miu Miu parufm
    Het campagnebeeld voor het Miu Miu parfum

(Beeld: www.miumiu.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties