0

PHOTOZe staat op nummer twee in de ranglijst van de rijkste modellen van de wereld, heeft haar eigen bedrijf en niet te vergeten een super schattig klein zoontje. We hebben het natuurlijk over Miranda Kerr.

Toch lukt het de Australische schone om dagelijks in de meest stunning looks haar huis in New York te verlaten. Miranda is nooit op een beauty of modeblunder te betrappen en ziet er altijd even flawless uit. Geen wonder dus dat vrouwen wereldwijd meer dan nieuwsgierig zijn naar haar beauty regiem.

Op haar blog Kora Organics schrijft de natural beauty: ‘I usually have very little time in the mornings, especially with a toddler, so with these simple skin and beauty steps I can get out the door in 15 minutes.’

Terwijl wij nog even snoozen of door onze Facebook updates scrollen begint Miranda haar dag met het water en een beetje citroen. Daarnaast zweert Miranda Kerr bij dry body brushing en doet ze dit dagelijks voordat ze de douche in en weer uitspringt. Vervolgens een beetje foundation, een paar laagjes mascara een green smoothie en Miranda is de deur uit.

Alleen dit het maken van de smoothie zou bij ons al een kwartier in beslag nemen, maar blijkbaar raast Miranda als een wervelwind door haar appartement om 15 minuten later flawless op de New Yorkse straten te verschijnen.

  • BP_24383923
    Miranda Kerr
  • Schermafbeelding 2014-07-25 om 09.31.26

www.koraorganics.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties