0

miey 150Miley Cyrus lijkt altijd vrolijk en verschijnt vaak met een big smile in het openbaar. Gewoon een happy jongedame zou je zeggen, maar schijn bedriegt.

De zangeres kampt, na het overlijden van haar hondje Floyd, met een zware depressie en is kapot van zijn dood. Miley schrijft op Twitter dat ze niet uit haar bed wil komen en alleen maar kan huilen. ‘’Ik wil niets liever dan blijven liggen en mijn tranen in mijn kussen verstoppen’’ aldus Cyrus. ‘’Ik vraag me steeds af waarom de wereld mijn lieve jongen van me heeft afgenomen’’.

De twerking zangeres geeft toe dat ze haar gordijnen niet open wil doen om de zon binnen te laten. ‘’Ik haat dat de wereld nog steeds draait. Ik wil dat het stopt. Ik wil dat iedereens hart breekt zoals de mijne is gebroken. Ik wil dat iedereen de leegte in zijn buik voelt zoals ik die voel. Mijn baby is weg en ik kan er niets aan doen. Dus het enige wat ik vandaag ga doen is liggen in bed in deze deprimerende hotelkamer en wensen dat het allemaal niet waar is.’’

De hond van Miley overleed begin april.

  • miley 500
  • miley 500 hond

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties