0

SHOOT Miley Cyrus showt haar classy kant voor Harper's BazaarWe zouden een naakte celeb shocking willen noemen, maar bij Miley Cyrus begint het routinewerk te worden. De zangeres was naakt te zien in de clip van haar nieuwe single, en ze lijkt de smaak nu te pakken te hebben.

Je zou zeggen dat Miley het de laatste tijd heel druk heeft met haar tong uitsteken, aan hamers likken, en twerken maar de Disney ster turned rebel lijkt tussen al dat ordinaire gedrag door toch nog de tijd gevonden te hebben om een nieuw album te maken. En daar moet natuurlijk wel een goed cover fotootje op. En ja, als je dan toch al naakt te zien was in je clip dan moet je die traditie natuurlijk wel in stand houden. De zangeres is dan ook wederom zonder kleren te bewonderen op de voorkant van haar nieuwe album.

Voor degene onder ons die inmiddels wel genoeg hebben van naakte Miley – wie niet? – is er goed nieuws. De zangeres heeft godzijdank nog vier andere covers gemaakt. Op haar website kun je stemmen op jouw favoriete kiekje, en de cover met de meeste likes komt uiteindelijk op 14 oktober in de winkels te liggen. Wij hopen dat op de andere covers wat meer kleren te zien zijn, maar heel veel vertrouwen hebben we er niet in.

Benieuwd naar de naakte cover van Miley’s nieuwe album? Bekijk de foto hieronder!

Miley album

www.mileycyrus.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties