0

REVEAL Miley CyrusHet begon een tijdje terug met een radicale verandering van haar lange lokken. De schaar werd erin gezet, de tondeuse ging over de zijkanten en de overige haren werden door een bleekmiddel gehaald. Een paar tattoo’s, ranzige dansjes en pornografische photoshoots later en de nieuwe Miley was geboren.

Nu blijkt dat deze transformatie te danken is aan één van de allerbeste designers in de bizz. Miley Cyrus zegt in een interview met Hunger Magazine haar looks te danken te hebben aan Marc Jacobs. “Hij introduceerde me in de wereld van fashion toen ik zestien was en door met hem rond te hangen leerde ik veel van hem. Hij nam mij als inspiratiebron voor sommige ontwerpen en het is belangrijk om je te omringen met de juiste mensen”.

Miley noemt de collectie van Marc Jacobs, sexy en sterk maar ook de perfecte combinatie tussen ladylike en punk. Precies dat was de designer haar zo aanspreekt. Wel zegt ze in het interview mode niet te serieus te nemen, maar dat hadden we in principe al door na haar optreden tijdens de VMA’s.

Miley Cyrus

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties