0

Diane Von Furstenberg Journey Of A Dress Exhibition Opening Celebration.Dat Anna Wintour dé koningin is van de modewereld bewijst het Metropolitan Museum Of Art maar weer eens. Zij vernoemen hun Costume Institute namelijk naar de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue.

Ja je hoort het goed, de expositie ruimte gaat voortaan door het leven als het ‘Anna Wintour Costume Center’. Dit eerbetoon komt niet helemaal uit de lucht vallen, Anna Wintour zet zich al jarenlang in voor het museum waarbij ze aardig wat geld heeft opgehaald. Zo zou de hoofdredactrice tijdens de jaarlijkse opening van het Costume Institute, een big event in de modewereld, met een inzameling maar liefst 125 miljoen dollar hebben binnen gehaald.

Om er zeker van te zijn dat alleen de crème de la crème naar het event zou komen, zou Anna volgens geruchten ook de prijzen van de kaartjes willen verhogen naar zo’n 25.000 dollar. Ja, als het zo exclusief is haal je natuurlijk al snel miljoenen op. Anyway, de nieuwe Anna vleugel is een feit en daar moeten natuurlijk de nodige voorbereidingen voor worden getroffen.

De ruimte ondergaat dan ook een flinke make-over van een kleine veertig miljoen dollar. Als het dan niet mooi wordt, weten wij het ook niet meer. 8 mei gaat het Anna Wintour Costume Center open.

Diane Von Furstenberg Journey Of A Dress Exhibition Opening Celebration.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties