0

Matthew-Williamson-PS15-Look-1-600x600Matthew Williamson staat bekend om zijn fleurige, kleurige jurken die helaas vér boven ons budget liggen. Gelukkig was daar in 2009 het moment voor de fashionista’s met een budget om een Matthew Williamson te scoren, door een samenwerking met favo retailer H&M.

Vanaf nu wordt het je alleen nog maar moeilijker gemaakt om je te verlekkeren aan de prachtige jurken. Kon je vroeger nog een kijkje nemen in de flagship store van het merk in Londen, vanaf nu kan je daarvoor alleen nog maar terecht in het verre, verre Qatar. Vanwege een herstructurering zal het merk namelijk zijn flagship store gaan sluiten in de Britse hoofdstad. Ze willen in plaats daarvan gaan focussen op e-commerce en hun jurken voor meer mensen beschikbaar stellen. Verzending van de dure items zal over de hele wereld gratis zijn en in Londen geldt zelfs een same day delivery.

Mocht je serieus zijn over een aankoop van het label, dan kan je in Londen nog wel terecht bij een showroom. Op afspraak kan je namelijk langskomen in een exclusieve studio om de jurken te passen. De nieuwe weg die het brand inslaat past goed bij de eerder aangekondigde veranderingen wat betreft hun collecties. Ze zullen zes kleinere collecties per jaar lanceren en die aan een selecte groep showen voordat deze in de winkel komen te hangen. Dit betekent ook dat hun rol in Fashion Week zal veranderen: wat die precies zal zijn weet Matthew Williamson zelf ook nog niet.

  • Matthew-Williamson-PS15-Look-1-600x600

(Beeld: www.matthewwilliamson.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties