0

REVEAL MaryKateHet zal je niet ontgaan zijn, Mary-Kate Olsen heeft zich onlangs verloofd met haar vriend Olivier Sarkozy, de 17 jaar oudere broer van de voormalig president van Frankrijk. De 44-jarige Fransman schoof afgelopen week een enorme ring om de kleine vinger van Mary-Kate, maar er is meer!

De Olsen Twin wil niets liever dan een kindje en kan dan ook niet wachten om zwanger te worden van de Franse bankier. Olivier Sarkozy heeft al twee kinderen van 10 en 12, dus Mary-Kate heeft al eventjes kunnen oefenen. Om je helemaal op de hoogte te brengen van alle ins & outs rondom de verloving. De knoepert van een gouden verlovingsring blijkt een vintage juweeltje te zijn van Cartier uit 1953. Sarkozy kocht deze tijdens een veiling van Sotheby’s voor zo’n € 59.168 op 6 februari.

Klinkt misschien veel, en dat is het ook, maar vergeet niet dat Mary-Kate zo’n 150 miljoen op haar bankrekening heeft staan en haar kersverse verloofde goed is voor zo’n 60 miljoen. Nu afwachten op wie de jurk mag ontwerpen of zou Mary-Kate dat zelf doen?

Bekijk de ring hieronder.

Mary Kate en Olivier Sarkozy

Mary Kate en Olivier Sarkozy

De Cartier verlovingsring van Mary-Kate

De Cartier verlovingsring van Mary-Kate

www.sotheybys.com

(Beeld: bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties