0

marc jacobs 150Vanaf 4 september barst één van de grootste mode events weer los: New York Fashion Week. Eén week lang tonen designers hun prachtige creaties op de catwalk en zo ook Marc Jacobs.

Deze Fashion Week zal Marc Jacobs met zijn show op 11 september de week afsluiten, waarna de editors en inkopers door kunnen naar de volgende namelijk Londen Fashion Week. Het spektakel van de ontwerper stond gepland om acht uur s’avonds, alleen dit kwam de aanwezigen niet zo goed uit aangezien ze dan niet op tijd zouden zijn bij de opening van de andere modeweek. Gelukkig is Marc de beroerdste niet en verschuift zijn show gewoon even naar twee uurtjes eerder en zal nu dus om zes uur beginnen.

Dit is niet het enige, want door de verandering in de programmering moet de designer nu ook van locatie veranderen. Eigenlijk zou iedereen naar de 69th Regiment Armory on Lexington Avenue moeten komen, maar nu zal het gehouden worden aan Seventh Regiment Armory at Park Avenue tussen 66th en 67th Streets.

Je moet er wat voor over hebben om aanwezig te zijn bij de modeshow, maar dit zal iedereen in modeland vast niet erg vinden. Wij kijken uit naar de show!

  • marc jacobs

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties