0

150 Marc JacobsEr zijn talloze manieren om aan modellen te komen, maar over het algemeen worden de meisjes toch gewoon geboekt via hun bureau. Marc Jacobs heeft zijn modellen voor de nieuwe najaarscampagne niet via de usual way benadert, hij zoekt zijn beauties in een heel andere hoek.

Anno 2014 is sociale media namelijk helemaal hot, hip en trendy,  net als Marc, en vindt hij dat je moet meegaan met je tijd. Je raadt het misschien al, Marc Jacobs heeft zijn modellen gecast via het sociale medium Instagram. Hij is begin april een online casting begonnen. Het enige wat de meisjes hoefden te doen was de hashtag #castmemarc te gebruiken om kans te maken op een plekje in z’n nieuwe najaarscampagne.

Er zijn ongeveer 70.000 aanmeldingen geweest waar Marc samen met zijn styliste Katie Grand een groepje potentiële modellen uit moest halen. Er zijn uiteindelijk 30 modellen naar NYC gevolgen voor de laatste casting en nu is het helemaal rond. Marc Jacobs heeft dé nieuwe manier gevonden om opzoek te gaan naar modellen en het was een succes.

Benieuwd naar de modellen? Bekijk de eerste campagne beelden hieronder.

  • Marc-by-Marc-Jacobs-fall-2014-campagne-1
  • Marc-by-Marc-Jacobs-fall-2014-campagne-2
  • Marc-by-Marc-Jacobs-fall-2014-campagne-3
  • 500 Marc Jacobs

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties