0

PHOTOSDat Madonna wel van een jong hapje houdt moge duidelijk zijn, maar tot dusver hielden de twee love birds hun lippen stijf op elkaar. Nu heeft de Nederlandse Timor Steffen een einde gemaakt aan het stilzwijgen tijdens een interview met Daily Mail.

Timor werd in 2008 bekend toen hij mee deed aan de talentenjacht ‘So You Think You Can Dance’. Nu onthult de danser sinds januari een relatie te hebben met het dertig jaar oudere popicoon Madonna. De Material Girl doet Timor naar eigen zeggen denken aan zijn moeder. In het interview vertelt hij aan de Daily Mail hoe hij in het verleden ook altijd oudere vrouwen heeft gedate. Oudere vrouwen zouden hem namelijk doen denken aan zijn moeder. “Mum is a big inspiration. She is a fighter, a strong independent woman, and any ­relationship I’ve had in the past was mostly with women that are ­independent and like to have an opinion.”

Timor is zich ervan bewust dat er bijna 30 jaar verschil zit tussen de twee, toch zie hij dit niet als een probleem. De 26-jarige danser zegt dat Madonna een enorme invloed heeft op hem en zijn leven.

  • BP_21518277
  • BP_24535816

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties