0

Tijd overbruggen op het vliegveld of treinstation vinden wij altijd een aangename bezigheid, want wat is nou leuker dan 'verplicht' shoppen tijdens het wachten? Binnenkort wordt winkelen op vliegvelden en stations nog leuker, want het Italiaanse Liu Jo wil zich meer gaan richten op de zogenoemde travel retail.

Dit houdt in dat Liu Jo meer winkels wil gaan openen op luchthavens en treinstations. Dit zal eerst vooral in Europa zijn, maar vervolgens wil het merk zich ook op het Midden-Oosten en Azië gaan richten.

Als onderdeel van deze strategie was het merk dit jaar voor het eerst aanwezig op de TWFA World Exhibition. Deze vijfdaagse beurs, die elk jaar wordt georganiseerd door de Tax Free World Association (TWFA), brengt merken, travel retailers en bedrijven uit de dutyfreesector samen. Andere merken die dit jaar voor het eerst een stand hadden tijdens het evenement, waren onder andere Roberto Cavalli en Diesel.

Ga jij voorlopig nog niet op reis? Dan heeft Liu Jo nog ander leuk nieuws: dit weekend opent het merk een winkel aan de Amsterdamse PC Hooftstraat 95.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties