0

Het Nederlandse lingerielabel LoveStories slaat haar vleugels uit! Na de eerste winkel in Amsterdam gaat het mooie lingeriemerk nu ook een tweede winkel openen in Antwerpen.

Marloes Hoedeman, de oprichtster van het merk en pas 29 jaar oud, richtte haar label in 2014 op. Door het grote succes van haar schattige en sexy niemendalletjes is een tweede winkel geen gekke keuze. Aangezien ze, naast Amsterdam, Antwerpen als een van haar favoriete steden beschouwd, lag ook de keuze voor deze locatie voor de hand.

"Het concept van LoveStories is duidelijk. Ik ga voor lingerie die je kan mixen en matchen. Daarnaast wil ik me vooral focussen op beha's zonder beugel, ook wel de bralette genaamd. De basisvorm blijft altijd dezelfde, zodat mijn klanten op voorhand weten wat hen al dan niet past. Groter dan een cup D gaan we niet, gewoonweg omdat de vormen daar niet voor gemaakt zijn en niet genoeg ondersteuning bieden."

Ook leuk: de winkel in Antwerpen is ingericht als hotelkamer. Dus ben je binnenkort in Antwerpen? Ga dan zeker LoveStories bezoeken aan de Groendalstraat 17.


Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties